WI-FI Kamera

Den nya Provision-ISR WIFI-kameramodellen är I2-340WIPSN-28. Utrustad med ett 2,8 mm-objektiv, denna 4MP WIFI bullet-kamera designad för inomhus- och utomhusövervakning. Det ansluter direkt till ett WIFI-nätverk och WIFI-förlängare, minskar avsevärt installationstiden, vilket gör det till en perfekt lösning för alla installationer.

Enkel installation:

Till skillnad från en vanlig IP-kamera som kräver en Ethernet-anslutning, ansluter kameran I2-340WIPSN-28 direkt till WIFI-nätverket utan extra ledningar. Kameran kan placeras var som helst inom WIFI-signalens täckning utan att ta hänsyn till begränsningar från ledningar, vilket avsevärt förenklar installationsprocessen.

Integration med tredjepartssystem:


Tredjeparts systemintegrationer: WIFI-kameran kan enkelt integreras med andra kompatibla säkerhetsenheter och system. När ett larm utlöses kan användaren fortsätta med omedelbar video verifiering av händelsen.

Bärbarhet och skalbarhet:

Flexibilitet och anpassningsförmåga: Tack vare WIFI kan enheten flyttas från en plats till en annan, vilket gör den idealisk för tillfällig övervakning. Om användaren har ett växande behov av att övervaka större områden över tid, möjliggör WIFI-tekniken enkel systemexpansion. Flera enheter kan läggas till utan en komplext eller expansivt ledningssystem.

Avancerade funktioner:

I2-340WIPSN-28 WIFI-kameran erbjuder ett brett utbud av avancerade funktioner som rörelsedetektering, kontinuerlig inspelning, mörkerseende, tvåvägsljud, SD-kortinspelning och mer

Videoanalys ombord:

Den nya Provision-ISR WIFI-kameran stöder standard videoanalys (Motion Video Analytics). Under förinställning konfiguration kan användaren ställa in två regler:
• Linjeövergång
• Sterilt område

Installation och Användning

Förutom snabb integration med Network Video Recorders (NVR) som en vanlig IP-enhet, kan den nya I2-340WIPSN-28 WIFI-kameran fungerar även i fristående läge. I det här fallet lagras inspelningen på kamerans inbyggda SD-kort och konfiguration/hantering kan göras direkt via mobilapplikationen eller webbgränssnittet utan ytterligare enheter eller programvara (som dedikerad inspelare eller servrar.)

Provision Cam 2

WIFI-kameran kommunicerar i sig med Provision Cam2-appen, vilket gör det möjligt för användare att visa videoströmmen på distans (live- eller uppspelningsläge) och hantera rörlig video som stöds av analysregler.

Push-notifikationer

När användare får push-notifikationer på sin smartphone som utlöses av någon som försöker för att komma åt en privat egendom, till exempel, kan de fortsätta med videoverifiering av händelsen (detta är möjligt när kameran är ansluten till en NVR.)

Rulla till toppen