Säkerhet

Termisk bildteknik är idealiskt för högpresterande applikationer där konstant situationsmedvetenhet och hotdetektering behövs. Den är perfekt för övervakning av staket, ingång till sterila områden högvärdig tillgångsövervakning. Värmekameran kan upptäcka hotpots även under becksvarta nätter, som att se inkräktare som gömmer sig bakom buskar. 

 

Branddetektering

 En värmekamera är ett oumbärligt beröringsfritt verktyg för tidig branddetektering. Bränder som startar och utvecklas obemärkt kan skada människor, utrustning och varor

Temperaturdetektering

 Övervakning av temperaturen för att säkerställa säkerhet och skydda system och människor från skada är absolut nödvändigt. Detta kan användas för forskningsanläggningar, övervakning av serverrumstemperatur, lager, kylrum, motortemperaturövervakning m.m.

Det finns tre 3 mätmetoder för att övervaka temperaturen med våra värmekameror:

  • Punkt- anger temperaturen vid en specifik punkt i bilden.
  • Linje- ger temperaturen över en virtuell linje (kan till exempel användas på ett elstängsel.)
  • Område- Som täcker hela det markerade området.
  • Alla mätmetoder visar den lägsta-genomsnittliga-maxtemperaturen. Du kan ställa in det tillåtna temperaturvärdet i Celcius eller Fahrenheit och avstånd i meter eller fot. Det är viktigt att ställa in avståndet eftersom det fastställer strålningsföhållandet som emitteras från objektet, vilket påverkar temperaturvärdet.
Rulla till toppen