STANDARD 10/100

Mbps SWITCH POE PROFESSIONAL 10/100/1000 Mbps SWITCH POE LCD HÅLL VID LIV CCTV-LÄGE Synonymt med hög tillförlitlighet och enkel installation, Provision-ISRs 10/100 Mbps PoE-linje har noggrant designats för standard IP-övervakningssystem. Med alternativ för 4/8/16/24 portar, standard upplänk och SFP-portar (beroende på modell), erbjuder denna linje en lämplig lösning för alla typ av installation. Alla modeller överensstämmer med IEEE 802.3 och känner automatiskt av energiförbrukande enheter (PD) och deras energiförbrukningsnivå.

 

SWITCH POE PROFESSIONAL 10/100/1000 Mbps

1 000 Mbps (gigabit) PoE-switchar är designade för säkerhetsbranschens proffs. Modellerna med 16/24-portar har en LCD-skärm på frontpanelen, som gör det möjligt att se följande system information: Enkanalig uteffekt (W), Överbelastningsskydd (OLP), Kortslutningsskydd (SCP), Lågspänning/Överspänning larm, högtemperaturlarm.

 

Switch PoE LCD

En intuitiv LCD-färgpanel placerad på framsidan av omkopplaren förenklar Ethernet och PD PoE-hantering. LCD-panelen möjliggör effektiv hantering av storskaliga nätverk, t.ex som företag, hotell, köpcentra, statliga byggnader och andra allmänna utrymmen. Den tillhandahåller olika speciella hanterings- och statusfunktioner, inklusive PoE-hantering och status, porthantering och status, switchläge, bandbreddskontroll, PD-kontroll och underhållskontroller.

 

 
Keep Alive

 

”KEEP ALIVE”-funktionen i Provision-ISR:s PoE-switchar är utformad för att detektera en felaktigt fungerande Powered Device (PD) som har orsakat kommunikationsavbrott. Funktionen startar om hårdvaran genom att ta bort och återställa strömtillförseln. Om den anslutna kameran drar ström men inte genererar datatrafik, kommer den att startas om automatiskt! Denna funktion kan ställas in individuellt för varje en av PoE-portarna!

 

CCTV Läge

CCTV-läget (Closed Circuit Television) är faktiskt ett förkonfigurerat VLAN (inte anpassningsbar av användaren) som förhindrar all kommunikation mellan nedlänksportarna. CCTV-läget begränsar kommunikationen till 10 Mbps för att öka stabiliteten. Frånvaron av kommunikation mellan nedlänksportarna (VLAN) hjälper att förbättra nätverkssäkerhet och dataöverföringseffektivitet. Genom att begränsa kommunikationshastigheten till 10 Mbps kan kommunikationsavståndet ökas upp till max 250 meter.

Rulla till toppen