Ossia VMS är en avancerad och pålitlig programvara för videohantering speciellt utformad för CCTV-system med flera enheter styrda från en enda pålitlig plattform. Centraliserad övervakning över bankkontor, campusanläggningar, butikskedjor eller industrikomplex – tillhandahåller operatörer med snabb verifiering av incidenter och hantering av flera kameror genom planritningar i realtid och intelligenta kartfunktioner. Ossia VMS-lösningen ger ett flexibelt operativt tillvägagångssätt för operatörer och bemannade bevakningsteam. Plattformen möjliggör ett snabbt och beslutsamt svar på varje incident med sina unika och skräddarsydda funktioner

 

Komplett livevisningskontroll, inklusive Fish-Eye-vyer, PTZ Kontroll, direktuppspelning, ljudsändning, manuellt larmaktivering och många fler.

 

Visa uppspelning från inspelaren/lagringsservern, säkerhetskopiera flera kameror samtidigt och kombinera ett ansikte/registreringsskylt för din sökning.

 

Fördefinierade åtgärder som ska följas av operatören vid specifika händelser.

 

Använd google maps eller ladda upp dina egna och få en omedelbar indikation på var en händelse har inträffat.

 

Använd VMS för att söka efter ansikten på flera enheter och följ en ansiktsbana över E-kartan du har skapat

 

Bygg din datapanel med skärmarna med dina val bland det stora utbudet av VMS-funktioner, som t.ex analyser, videor, kartor, uppspelningar, etc.

 

TV-vägg
– 144 kanaler kan ses samtidigt.
– Dynamisk TV-vägg med alternativ för sammanslagning, delning och PIP.
– Windows kan användas för live-, uppspelnings- eller larmuppgifter.

 

Ställ in dina enheter direkt från VMS, med början från den mest grundläggande rörelsedetekteringen till de mer avancerade funktioner som DDA-analys och ansiktsdetektion.

 

Systemets hälsoövervakare låter användaren se system och anslutna enheters status visuellt. Det syns anslutning, larmstatus, antal kanaler och mer. Användaren kan till och med ansluta direkt till sin enhets webb klient.

 

Välj vilka händelser som ska dyka upp på din bildskärm, inklusive specifika händelsedetaljer.

 

Har du en parkeringsplats du behöver hantera? Nu kan du! LPR-övervakningen kan användas för att helt hantera en parkeringsplats, inklusive att ta emot in-/utfartsstatistik.


Ossia VMS kombinerar data från flera räknekameror placerade vid ingången/utgången av en plats, vilket ger realtidsdata på hur många personer som är närvarande i just det området vid en viss tidpunkt (beläggning). Denna insikt låter användaren övervaka besöksflöde och beläggning och vidta åtgärder om beläggningen överstiger den satta tröskeln. Samma funktion kan användas för fordonsräkning och dess exemplariska tillämpning inom parkeringshantering.


Ossia VMS tillåter att sätta en gräns för antalet människor eller fordon som får köra in i ett visst område. Användaren kan skapa flera uppgifter. Var och en av dem inkluderar:
– Kameror
– Objektstyp (människor, 2-hjuliga fordon, 4-hjuliga fordon)
– Redigerbart röstmeddelande
– Räknegräns

 

-Audio
-PTZ-kontroll Spela in -Alarmvy (videopopup) -Larmvy (avkodare)
-Larmutgång
-Ställ in ditt skräddarsydda schema


Objekträkningsteknik gör det möjligt för användaren att få tillgång till räkningsdata för personer/fordon i realtid. Användaren kan se statistik från flera kameror och platser samtidigt.
– Möjlighet att jämföra data från senaste dag/månad/år.
– Möjlighet att visualisera linjära/stapelformade grafer som visar inkommande/utgående trafik (varje graf är nedladdningsbar som en PNG-fil).
– Möjlighet att visualisera en realtidstabell som visar inkommande/utgående trafik (tabellen är nedladdningsbar som en XLS-fil)

 

Rulla till toppen