Människoigenkänning

Vår dörrklocka har avancerade AI-algoritmer som skickar meddelanden till din smartphone när som helst en människofigur passerar och triggar den smarta sensorn

När vår dörrklocka är installerad som en fristående enhet kan den skilja en persons ansikte åt från ett annat objekt utan att veta exakt vem den personen är, vilket erbjuder ansiktsigenkänning funktioner och skicka push-meddelanden till din smartphone i enlighet med detta. När dörrklockan är ansluten till en ansiktsigenkännings-NVR, går funktionerna ett steg längre genom att detektera en persons ansikte och veta vem den personen är! Det upptäckta ansiktet jämförs med ansiktsdatabasen i NVR. Den identifierar specifika individer som fångats av kameran, vilket gör att husägare kan få varningar när ett igenkänt ansikte dyker upp vid dörren, eller ännu hellre, öppnas automatiskt dörren till en familjemedlem

Dörrkontroll

Du kan lägga undan dina nycklar när din dörrklocka är ordentligt ansluten till ytterdörren.
Det finns tre sätt att öppna dörren:
– Ta dig igenom med ett RFID-kort (3 ingår i dörrklocksatsen), då dörrklockan är utrustad med en närhetssensor.
– Lås upp dörren automatiskt med Provision-ISR:s ansiktsdetektion kombinerat med ett ansiktsigenkännande NVR för en familjemedlem eller en nära vän.
– Ring på klockan för att ringa de äger fastigheten, så öppnar de dörren på distans med hjälp av Provision Cam2 mobilapp. Vår smarta dörrklocka är designad för att vara användarvänlig.

Lagring

Till skillnad från de flesta dörrklockor, kan vår dörrklocka lagra filmer lokalt. Sätt i ett micro SD-kort när den är installerad som fristående eller NVR-lagring när den är tillkopplad. 

Tvåvägs kommunikation

Husägare kan kommunicera med besökare från sin mobila enhet med en inbyggd mikrofon och högtalare- en bekväm funktion när du är iväg, väntar paket eller får oväntat besök. Med brusreducering och ekodämpningsteknik, kan du verkligen njuta av en tydlig konversation med dina gäster som om det var ansikte mot ansikte.

Ringer

Denna dörrklocka är utrustad med en inbyggd röstuppmaning för att bekräfta besökaren att husägare kontaktas. Den har även stöd för en anslutning av ljudbox och är kompatibel med befintliga.

Anslutningar

Dörrklockan tillåter två typer av nätverksanslutningar.
LAN-anslutning – ingår i dörrklocksatsen, ett ledningsnät med en PoE RJ45-kontakt. Så du får inte bara en snabb och latensfri anslutning, PoE-funktionen förbättrar den ytterligare. Självklart stöder Dörrklockan även en vanlig DC12V-anslutning.
Wi-Fi-anslutning – Dörrklockan kan också ansluta via Wi-Fi till ett 2,4 GHz-nätverk, så att du inte begränsas och kan ändra anslutningstypen som du vill. Wi-Fi-konfigurationen är enkel med en enkel QR-kodsskanning och att välja önskat Wi-Fi-nätverk att ansluta till.

Rulla till toppen